Novi Izborni zakon: Rješenje ili blokada BiH?

U 2017. i 2018. godini, Liberalni Forum realizira projekt “Jačanje slobode dijalogom” podržan od strane Atlas mreže. Cilj projekta je kroz različite događaje pružiti zainteresiranim građankama i građanima Bosne i Hercegovine uvid u različite poglede na goruće probleme i pitanja razvoja naše zemlje uz istodobnu kritiku takvih pogleda kako bi posjetioci mogli objektivno donositi svoj sud.

Prepoznajući temu izmjena i dopuna Izbornog Zakona kao jedne od najvažnijih tema o kojima će se u Parlamentarnoj Skupštini raspravljati u prvoj polovini ove godine, organiziramo javnu raspravu “Novi Izborni zakon: Rješenje ili blokada BiH?” Rasprava će se održati u Sarajevu, u srijedu, 07.02.2017. godine sa početkom u 18,00 sati u Hotelu Holliday.

Učesnici rasprave su:
Senad Šepić, zastupnik u Zastupničkom domu Parlamentarne skupštine BiH i predsjednik Nezavisnog bloka;
Emir Suljagić, predsjednik Političkog savjeta Građanskog saveza;
Adnan Huskić, predsjednik Centra za izborne studije;
Tvrtko Milović, novinar i direktor Dnevnik.ba

Debatu moderira Danijal Hadžović, predsjednik Liberalnog foruma.

Molimo da svoj dolazak potvrdite registracijom na: https://goo.gl/Uwnsdo

O autoru
Redakcija Podržite rad Liberalnog foruma. Pozivom na broj 090 291 099 donirate 2 KM za rad našeg Udruženja. Liberalni forum je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje građana koje za cilj ima razvoj, širenje i primjenu ideja i programa zasnovanih na načelima liberalizma. Vjerujemo u društvo individualne slobode, vladavine prava, slobodne tržišne ekonomije, malih poreza i ograničene i efikasne državne administracije.