Izvršni direktor Liberalnog foruma učestvovao na Atlasovoj radionici u Budimpešti

Izvršni direktor Liberalnog foruma Danijal Hadžović kao predstavnik naše organizacije učestvovao je na ovogodišnjoj radionici Think Tank Essentials u Bratislavi, Slovačkoj, koja je trajala od 20. do 23. jula, a na radionici je ukupno učestvovalo 20 lidera iz 17 liberalnih think thankova i 10 zemalja Evrope. Ovaj kurs dio je robusnih obrazovnih i trening programa američke organizacije Atlas iz Washingtona u okviru njenog progama Atlas Leadership Academy.

Trening je uključivao intenzivne sesije o organizaciji i postavljanju ciljeva projekta, marketingu i razmjeni poruka te prikupljanju sredstava za nevladine organizacije. Posebno značajan doprinos organizaciji ovog kursa dao je INES, organizacija koja se već 12 godina uspješno bavi širenjem ideja liberalizma u Slovačkoj.

S obzirom da je direktor LF-a već ranije pohađao edukativne kurseve u okviru Leadership akademije, Hadžović je nakon prolaska obuke na ovoj radionici postao alumniste prestižne američke Atlas fondacije.

Fotografija korisnika/ce Marcin Serafin.

Fotografija korisnika/ce Atlas Network.

Fotografija korisnika/ce Atlas Network.

Fotografija korisnika/ce Atlas Network.

O autoru
Redakcija Podržite rad Liberalnog foruma. Pozivom na broj 090 291 099 donirate 2 KM za rad našeg Udruženja. Liberalni forum je nevladino, nestranačko i neprofitno udruženje građana koje za cilj ima razvoj, širenje i primjenu ideja i programa zasnovanih na načelima liberalizma. Vjerujemo u društvo individualne slobode, vladavine prava, slobodne tržišne ekonomije, malih poreza i ograničene i efikasne državne administracije.

Komentariši

Vaša email adresa neće biti objavljivana. Neophodna polja su označena sa *